• Vetlanda är outstanding

Invigning ÖoB i Vetlanda 2017-03-22 | 11 gillar
    God service, gott samarbete och snabba beslutsvägar är
    framgångsreceptet för kommunens utveckling. På senare år har det hänt mycket, både på handels-, företags- och bostadsfronten i Vetlanda. Vårt senaste tillskott av nybyggnation är varuhuset ÖoB som nu öppnar i nya lokaler.
  • Meningsfulla dagar för alla
    Morgonsamling på Pärlan 2017-03-17 | 23 gillar
    Alla vill vi väl fylla våra dagar med något som känns bra och meningsfullt? På kommunens dagliga verksamheter får deltagarna anpassade aktiviteter efter sin egen förmåga och intresse. Alla har rätt att ha en betydelsefull dag!
  • Vårfina gator

2017-03-16 | 18 gillar
    Ett säkert vårtecken är sopningen av våra gator. Nästa vecka påbörjas arbetet med att sopa upp vinterns grus.
  • Tillbud i Myresjö simhall

2017-03-15 | 8 gillar
    Under morgonen har det varit ett tillbud i Myresjö simhall. Ett barn från Myresjö förskola hamnade under vattnet och fick föras med ambulans till länssjukhuset Ryhov. Tillståndet för barnet är i nuläget stabilt.
  • En krokig resa från mörker till inspiratör

Anitha Leiderfors 2017-03-13 | 26 gillar
    Från det mörkaste mörka till att vara inspiratör för andra. Med en enorm vilja har Anitha Leidefors tagit sig ur både fysisk och psykisk ohälsa. Träning och naturen har varit hennes drivkrafter.
  • Minimässa för nyinflyttade

Vetlanda centrum 2017-03-10 | 5 gillar
    Är du nyinflyttad eller känner dig som nyinflyttad? Då är du säkert nyfiken på Vetlanda kommun och vad vi kan erbjuda. Den 6 april är du välkommen på stadsvandring och en minimässa i stadshuset.
  • En dag för jobb och framtid
    Ekebogården 2017-03-08 | 15 gillar
    Kan jag sommarjobba på kommunen? Vad gör egentligen en elevassistent? Kan jag få jobb som sjuksköterska? De här frågorna och många fler svarar vi på i kommunens monter på mässan Jobb & Framtid i Iscar Arena tisdagen den 14 mars. Välkommen!
  • Vetlanda museum rustas upp
    Vetlanda museum 2017-03-01 | 15 gillar
    Vetlanda museum håller som bäst på med en omfattande renovering. Som besökare kommer du att märka av renoveringen då en del av museets entréplan kommer att stängas av.– Det blir lite stökigt ett tag, men du är alltid välkommen hit, säger Thomas Johansson, chef på museet.