Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Chef för vårt nyaste äldreboende i Ekenässjön

Ekebogårdens äldreboende byggdes 2013 och ligger i idylliska Ekenässjön. Det är här du blir chef för Särskilt boende (SÄBO). Ekebogården har tre avdelningar med elva lägenheter inom varje enhet. Det är ljusa lägenheter, bra utemiljö och maten lagas i eget kök.

Vi erbjuder ett spännande chefsarbete för dig som brinner för våra äldre, tänker nytt och vill utveckla verksamheten.

Du kommer till en kommun med 2 500 medarbetare. Vi har ett ambitiöst utvecklingsprogram för att stärka våra chefer.
Vetlanda är en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal. Vetlanda är den vänliga småstaden med service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer till en verksamhet där våra brukare är nöjda med det arbete som görs. Som chef i SÄBO har du ansvar för att tillgodose det individuella behovet av vård och omsorg.

Du ansvarar för att utveckla rutiner, metoder och samverkansformer tillsammans med dina medarbetare så att områdets uppdrag ska kunna fullföljas. Du sätter individen i centrum, har lätt för att samarbeta och skapa trygghet runt om dig.

Som chef har du också ansvar för personal och ekonomifrågor runt din verksamhet. Du ser utveckling som inspirerande. Vi är i färd med att införa Individens Behov i Centrum (IBIC), enligt socialstyrelsens riktlinjer. Det innebär stora möjligheter för dig att påverka din verksamhets utveckling. Det gör vi genom att bättre se till och möta varje individs särskilda behov och fördela resurser bättre.

Kvalifikationer

Socionom eller annan likvärdig högskoleexamen gärna med inriktning mot beteendevetenskap, organisation, ledarskap och socialt arbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av förändringsarbete eller ser det som en positiv utmaning att genomföra detta uppdrag.
Krav på B-körkort och tillgång till egen bil.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
2017-09-01

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Funktionschef Joakim Kautto
Telefon: 0383-972 15

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda