Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Förskollärare till Ramkvilla förskoleklass och fritidshem

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Ramkvilla skola ligger vackert mitt i samhället Ramkvilla vid Klockesjön. Det är nära till naturen. Vi har en en helt fantastisk skolgård med både asfalt- och gräsytor. Det finns basketplan, bandyplan, lekplatser, fotbollsplan, volleybollplan och närhet till badplats.

Vår skola är en liten skola med 66 elever uppdelade i förskoleklass–årskurs 3, årskurs 4, årskurs 5-6 och fritidshem. Skolan har en fin matsal med modernt kök. Klassrummen är ljusa och har tillhörande grupprum. Det finns tillgång till ett välutrustat skolbibliotek med en bibliotekarie på onsdagar.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Hemsida för Ramkvilla skola

Arbetsbeskrivning

Ditt huvudsakliga uppdrag är att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskoleklassen samt att arbeta tillsammans med arbetslaget i fritidshemsverksamheten och skolsamverkan.

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare eller lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass.
Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet.
Du vill utveckla den pedagogiska verksamheten, arbetar mot uppställda mål och tar ansvar för din del samtidigt som du ser helheten.

Du har en god ledarskapsförmåga och en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.


Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-29
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde den 7 augusti 2017.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Kajsa Andersson
Telefon: 0383-965 31, 072-551 22 73

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda