Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Undersköterska till Landsbro Hemtjänst

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

I arbetet som undersköterska ska du tillgodose den enskildes basala och specifika omsorgs- och omvårdnadsbehov såväl socialt som fysiskt och psykiskt.
Som undersköterska ska du värna och respektera var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet och individanpassning så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självständig och flexibel i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga, värnar om individens integritet, har en god empatisk förmåga och ett gott omdöme.
Du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Tidigare yrkeserfarenhet inom området är meriterande.
Du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-16
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Vi tillämpar individ- och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.
Tjänstgöringsgraden är 80%. Tillträde: Vid överrenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Anita Dodik
Telefon: 0383-96455
Mobiltelefon: 072-2092666
E-postadress: anita.dodik@vetlanda.se

Kommunal
Telefon: 0383-97626

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda