Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Förskollärare, anställs fortlöpande

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.

Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Förskolan i Vetlanda kommun växer och vi har en verksamhetsindelad organisation där förskolefrågorna får fokus. De senaste åren har vi byggt flera nya förskolor och även byggt ut befintliga. Satsningen på fräscha och lämpliga lokaler kommer att fortsätta. Vi är i startgroparna för att införa en ny lärplattform. Vi har ett nytt individ- och verksamhetsanpassat arbetstidsavtal och vi erbjuder löneväxling mot semester.

Vetlanda kommuns förskolor och skolor

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig som är utbildad förskollärare en tillsvidareanställning i kommunen.

Som förskollärare har du stor frihet och ett professionellt ansvar inom givna ramar och allmänna lärararbetsuppgifter inom förskolan.

Du har ett särskilt ansvar för att verksamheten planeras, genomförs, dokumenteras och utvärderas utifrån barnens behov och önskemål. Du ansvarar för att barnen utmanas i kreativa lärmiljöer, utifrån läroplanen.

För att underlätta arbetet har du en personlig bärbar dator eller Ipad.

Vi har tjänster på flera olika förskolor i kommunen. Som kommunanställd erbjuds du också friskvård i olika former och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år.

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har en förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare.

Du är välkommen med din ansökan även om du saknar formell utbildning.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-10
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Fortlöpande tillträde.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Verksamhetsutvecklare Helene Gustavsson
Telefon: 0383-972 73, 070-363 81 26

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

Tjänsterna tillsätts fortlöpande.
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda