Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Biståndshandläggare

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

På Myndighetskontoret arbetar vi med äldreomsorg, funktionshinderomsorg och socialpsykiatri. Vi söker nu en biståndshandläggare till äldreomsorgen.

Vi söker dig som brinner för medborgarnas rättssäkerhet och vill jobba i en miljö där mycket utveckling just nu pågår. Vi är ett härligt gäng som söker en ny kollega som tillsammans med oss vill fördjupa sig i Socialtjänstlagen. Du tycker om att ge god service, du har medborgaren i fokus och du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Eftersom arbetet innebär många möten med människor och en hel del skrivande av utredningar, så är det viktigt att du har ett bra bemötande och du tycker att det är roligt att skriva.

Kvalifikationer

Du är utbildad socionom eller motsvarande. Viktigt är att du har kunskaper om den lagstiftning vi jobbar utifrån.Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-28
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Myndighetschef Anna Kolmodin
Telefon: 0383-97666
E-postadress: anna.kolmodin@vetlanda.se

Facklig företrädare

Vision Ann-Britt Sandström
Telefon: 0383-971 00 vx

SSR Evelina Karlsson
Telefon: 038397100 vx

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda