Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Logoped

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Resurscentrum för elevhälsa är en central enhet som samlar majoriteten av professionerna inom elevhälsan. Uppdraget är att tillsammans med övriga personalgrupper inom skolan skapa en positiv lärandesituation och stödja elevernas utveckling mot målen.

Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Elevhälsan i Vetlanda kommun

Arbetsbeskrivning

Som logoped har du ett brett uppdrag med specialistkunskap inom språk-, läs- och skrivutveckling. Arbetet sker på skol-, grupp- och individnivå.

På skolnivå arbetar du med att öka och utveckla kunskapen om språkets betydelse för lärande och inspirerar till verksamhetsutvecklande åtgärder. Konsultation, råd och stöd ges till pedagoger/arbetslag på gruppnivå. På individnivå arbetar du med enskilda elever i behov av insatser inom tal- och språkområdet och gör utredningar inom språk-, läs- och skrivområdet. Nära samarbete sker med logoped och specialpedagoger inom organisationen. Samverkan med övriga professioner i elevhälsan ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer

Du är legitimerad logoped. Att utgå från en helhetssyn, salutogent förhållningssätt och relationellt perspektiv är naturligt för dig i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och personliga förmågor såsom självständighet, initiativförmåga, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

Tjänsten förutsätter körkort och tillgång till bil.

Yrkeserfarenhet inom området är meriterande.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde den 14 augusti 2017 eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Verksamhetschef Ann Ljungström
Telefon: 0383-976 81, 070-634 55 61

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda