Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Grundskollärare årskurs 4-6, Ramkvilla skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Ramkvilla skola ligger vackert mitt i samhället Ramkvilla vid Klockesjön. Det är nära till naturen. Vi har en en helt fantastisk skolgård med både asfalt- och gräsytor. Det finns basketplan, bandyplan, lekplatser, fotbollsplan, volleybollplan och närhet till badplats.

Vår skola är en liten skola med 66 elever uppdelade i förskoleklass–årskurs 3, årskurs 4, årskurs 5-6 och fritidshem. Skolan har en fin matsal med modernt kök. Klassrummen är ljusa och har tillhörande grupprum. Det finns tillgång till ett välutrustat skolbibliotek med en bibliotekarie på onsdagar.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Hemsida för Ramkvilla skola

Arbetsbeskrivning

Arbetet på Ramkvilla F-6-skola är organiserat i arbetslag. Tillsammans eftersträvar vi att utveckla undervisningen för att nå en högre måluppfyllelse och därför prioriterar vi kompetensutveckling.

Vi arbetar med tydliga lektionsmål och med ett formativt förhållningssätt. Styrdokumentet är ditt viktigaste arbetsredskap för att tillsammans med kollegor och elever planera, genomföra och utvärdera undervisningen.

Du arbetar aktivt med att skapa goda lärmiljöer där undervisningen är varierad och anpassad utifrån elevens behov.

Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och tillsammans med kollegor bedriver du skolutveckling.

Kvalifikationer

Du är legitimerad och har behörighet att undervisa i skolans tidiga år. Du har goda ämneskunskaper samt även goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder samt bedömning. Vi ser gärna att sökande har kompetens och erfarenhet i att undervisa i ämnet Idrott och hälsa.

Du är självständig och tar ansvar för såväl individuella som gemensamma arbetsuppgifter. Du är engagerad, samarbetsinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-07
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde den 14 augusti 2017.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Kajsa Andersson
Telefon: 0383-965 31, 072-551 22 73

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda