Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Lärare i grundskolan, åk 1-3 till Kvillsfors skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Kvillsfors skola ligger i mitten av samhället men bara ett stenkast ifrån en fin natur med en härlig skolskog. På skolan är det för närvarande 76 elever.
Skolan arbetar i ett arbetslag och vi eftersträvar alltid att vi ska ha en hög trivsel bland såväl personal som elever. Vår vision är: Den lilla skolan med de stora visionerna där vi utvecklas tillsammans, alla känner sig trygga och får uppleva känslan av att lyckas.

Kvillsfors skolas hemsida

Arbetsbeskrivning

Styrdokumentet är ditt viktigaste arbetsredskap för att tillsammans med kollegor och elever planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Du arbetar aktivt med att skapa goda lärmiljöer där undervisningen är varierad och anpassad utifrån elevens behov. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och tillsammans med kollegor bedriver du skolutveckling.

Kvalifikationer

Du är legitimerad och har behörighet att undervisa i skolans tidiga år. I tjänsten ingår arbete både på lågstadiet och mellanstadiet. Du har goda ämneskunskaper samt även goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder samt bedömning.

Du är självständig och tar ansvar för såväl individuella som gemensamma arbetsuppgifter. Du är engagerad, samarbetsinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-06
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde den 14 augusti 2017.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Torbjörn Lingmerth
Telefon: 072-504 88 16

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda