Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Lärare med kompetens i SvA åk 1-6, Landsbro skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Landsbro skola f-6 har elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har en parallell i varje årskurs och dessutom ett fritidshem med två avdelningar.

Vi arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Alla elever ska känna sig trygga på vår skola. På skolan finns två arbetslag, ett med förskoleklass och fritids och ett årskurs 1-6.

Välkommen till oss på Landsbro skola!

Landsbro skola

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innefattar att möta nyanlända, asylsökande elever och
planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Fokus ligger på att utveckla elevernas kunskaper i svenska språket, så att de kan finnas med i sina klasser.

Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Regelbundna föräldrarkontakter ingår i uppdraget.

Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.

Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.

I uppdraget ingår att förbereda eleven för framtida studier.

Kvalifikationer

Den sökande bör ha goda ämneskunskaper i svenska som andra språk, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan. Kunskaper i annat språk, t.ex. arabiska, är meriterande.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-10
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde den 14 augusti 2017.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Helen Sjöberg
Telefon: 0383-578 67, 070-365 81 03

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

 
Synpunkt Vetlanda