Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Vill du som Ma/ NO-lärare i årskurs 4-6 bli en del av vår "nya" Mogärdeskola?

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Mogärdeskolan finner du i hjärtat av Vetlanda. Skolan har fritidshem, förskoleklass och årskurserna 1-9. Det går i nuläget cirka 400 elever på skolan. Skolan befinner sig i ett utvecklingsskede med renovering och byggnation. Byggstart av den nya skolan påbörjas under sommaren 2017. Under de närmsta åren kommer elevantal och antal lärartjänster öka då årskurserna från förskoleklass till årskurs sex kommer att byggas ut till att bli tvåparallelligt.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Mogärdeskolans hemsida

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som lärare, tidigare år, innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Du ska också dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling, samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavare.

Som lärare ska du se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling.

Du ska vara ledaren i klassrummet och kunna bygga goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du ska förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.

Uppdraget styrs av Skollagen, Läroplanen, kursplaner och kommunala styrdokument. Målgrupp är elever i skolans årskurs 1. I uppdraget ingår att bidra till sin egen, gruppens och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig
- som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 4-6 MaNO.
- som har idéer är nyfiken, entusiastisk och vill bidra till planeringen och bli en del av vår "nya" Mogärdeskola.
- som är trygg i din yrkesroll och har ett tydligt ledarskap.
- som kan skapa kreativa och utvecklande miljöer samt ser möjligheter istället för hinder.
- som vill arbeta i team och ser samarbete som en styrka


Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-16
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde 2017-08-14 eller efter överenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Maria Sparre
Telefon: 0383-974 93

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda