Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Ny Bemanningsplanerare -inriktning grundskola!

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Bemanningscenter servar flera verksamheter i Vetlanda Kommun med rekrytering av vikarier vid korttidsfrånvaro. Som bemanningsplanerare arbetar du med tillsättning av dessa vikariat med hjälp av vårt datasystem Timepool. Du får ett eget ansvarsområde inom vilket du introducerar nya timvikarier, samt följer upp redan anställda vikarier. I arbetet ingår att inom sitt ansvarsområde ha översikt över vikariebehovet samt över personalresurser som finns att tillgå, så att rätt kompetens finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. I arbetsuppgifterna ingår också vissa administrativa uppgifter inom schema och bemanningsområdet. Till den tjänst vi nu söker är huvudsakliga arbetsuppgifter bemanning mot grundskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, problemlösande och har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt i tal och skrift samt kunna arbeta under tidspress. Du behöver ha mycket god datavana. B-körkort är ett krav.

Det är önskvärt med erfarenhet från arbete inom korttidsbemanning och/eller schemaläggning inom skolan.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Förhandlingschef Pierre Thorell
Telefon: 0383-97167

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda