Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Vi söker ny funktionschef till funktionshinderomsorgen

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

I Vetlanda strävar vi efter att alla ska ha rätt till ett värdigt liv. Därför lägger vi också extra kraft på våra funktionsnedsatta och det är här du kommer in i bilden.
Vi vill att du blir funktionschef för enheten för funktionshindersomsorg, där du leder nio områdeschefer.

Vi erbjuder ett spännande arbete för dig som gillar att ligga i framkant och som trivs med att jobba med utveckling och ständiga förbättringar. Du ansvarar för att planera, utveckla och fördela resurser inom funktionen för att nå uppsatta mål och visioner.

Du blir direkt underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.Kvalifikationer

Du har flerårig erfarenhet av att leda verksamheter inom funktionshinderomsorgen. Det har förmåga att leda och motivera dina medarbetare till att utveckla sig själv och sin verksamhet. Viktigt är även att du kan driva, planera och genomföra projekt och utvecklingsarbete på ett självständigt sätt, men även tillsammans med andra.

Du har högskoleutbildning, gärna som socionom eller annan likvärdig högskoleutbildning med inriktning mot organisation, ledarskap och socialt arbete.

Du har körkort och tillgång till egen bil.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Vård- och omsorgschef Anna-Lena Krohn
Telefon: 0383-972 01

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda