Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Personlig assistent til 23-årig man

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Vi söker en personlig assistent till en 23-årig svårt flerfunktionsnedsatt rullstolsburen man som bor på landet med sina föräldrar och hundarna. Denna man arbetar på dagcenter. På fritiden gillar han att umgås med vänner, lyssna på musik, bowla, gå på konsert eller göra något annat roligt. Som personlig assistent finns du med som stöd i kommunikation och i de sociala kontakterna. Hans funktionshinder innebär att han behöver hjälp med allt såsom förflyttningar, sjukgymnastik, personlig omvårdnad, måltider, medicinering och aktiviteter. Tillsammans med denna man och dina kollegor planerar ni aktiviteter för ett rikt och stimulerande liv. Att arbeta som personlig assistent innebär att vara ett personligt stöd som ger den enskilde möjligheter till ett självständigt liv. I din roll som assistent inspirerar du och engagerar dig i individens vardag. Du jobbar aktivt för att främja delaktighet och självbestämmande som ska bidra till god livskvalitet för den enskilde.

Vi söker dig som är positiv, har god samarbetsförmåga, ansvarstagande, trygg och flexibel. Du ska värna om individens integritet, har en god empatisk förmåga och se möjligheter till förbättringar för kund, arbetslag och verksamhet.

Den tjänst som utlyses är 60 %. Arbetstiden varierar mellan dag, kväll, journatt och helgarbete. Vi tillämpar individ och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.

Kvalifikationer

Du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller inom personlig assistans. Tidigare erfarenhet inom området är meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-21
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Katja Persson
Telefon: 0383-972 47

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda