Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Lärare årskurs 1, Björkö skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Björkö skola och fritidshem ligger i Björköby, mitt i den småländska vackra naturen. Läsåret 16/17 har vi 44 elever i förskoleklass och i grundskolans årskurs 1 till 6, men nu växer vi så det knakar! Björköby kommer i och med ett utökat upptagningsområde att få fler barn/elever både i förskola och skola.

Till höstterminen -17 kommer skolan att arbeta med både homogena klasser och B-form. Årskurs 1 kommer att bestå av cirka 12 elever och vara åldershomogen.

Vi har en hälsofrämjande profil och arbetar med projektet Grön Flagg. Vi arbetar för att alla ska trivas, må bra och utvecklas i vår skola och vi månar om att gemensamt ta ansvar för barnens utveckling och fokuserar på barnens positiva sidor. Eleverna möts av höga förväntningar, lär sig att lyckas och finna sin väg in i framtiden.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Björkö skolas hemsida

Arbetsbeskrivning

Till årskurs 1 söker vi dig som har god social och kommunikativ förmåga, höga förväntningar och en positiv grundsyn. Att möta varje elev utifrån ett relationellt synsätt och ha höga förväntningar på varje individ är grundtankar som är viktiga för skolan.

Eftersom grupperna är små erbjuds stora möjligheter att planera undervisningen utifrån varje elevs behov. Även dokumentation och uppföljningsarbete är mindre tidskrävande att hantera då det rör sig om få elever.

Du ska ha drivkraft och vilja för skolutveckling där du utgår från möjligheter istället för svårigheter. Du är väl förtrogen med kunskapskraven i läroplanen och att hantera bedömningskraven, samt använder dig av formativ bedömning.

Kvalifikationer

Klasslärare årskurs 1. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas. Löpande rekrytering sker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Behörighet önskvärt.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-31
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Eva-Marie Strååth
Telefon: 070-553 71 42

Facklig företrädare

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda