Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Undersköterskor Bäckagården

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Läs mer

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två undersköterskor till Bäckagården som är ett av våra äldreboenden i centralorten.

I arbetet som undersköterska ska du tillgodose den enskildes behov av omsorg. Som undersköterska värnar du om kundernas självbestämmande, integritet och delaktighet så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Tjänsterna är på 70 % och i dagsläget arbetar gruppen var tredje helg.
Vi tillämpar individ och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt att samarbeta, är flexibel och har en god empatisk förmåga. Du uppskattar utmaningar och brinner för att utveckla verksamheten.

Du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Tidigare yrkeserfarenhet inom området demens är meriterande. Du har B-körkort.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-03
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Dag, kväll och helg.
Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Mona Hallonblad
Telefon: 0383-57883
E-postadress: mona.hallonblad@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda