Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Undersköterska Ekebogården

Det känns bra att vara viktig.
I Vetlanda kommun har vi jobb som är meningsfulla - vi har Sveriges viktigaste jobb. Vi tar hand om människor. Vi lagar mat och undervisar. Vi ser till att stad och landsbygd utvecklas och vi planerar för framtiden. Här vill vi ge dig möjlighet att göra ett bra jobb. Vi vill att du ska trivas, utvecklas och känna att du gör skillnad för andra. Välkommen att bli en av oss i Vetlanda kommun. Känn dig viktig du också.

En medarbetare ska gå i pension och därför söker vi en undersköterska till Ekebogården i Ekenässjön.

Ekebogården är ett nybyggt äldreboende som invigdes 2013. Äldreboendet har tre avdelningar. På varje avdelning finns 11 lägenheter, flera gemensamma utrymmen och goda möjligheter till utevistelse.
Ekebogården har också en aktivering som leds av aktiveringspersonal.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som undersköterska ska du tillgodose den enskildes basala och specifika omsorgs- och omvårdnadsbehov såväl socialt och kulturellt som fysiskt och psykiskt.
Som undersköterska ska du värna och respektera var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet och individanpassning så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Tjänsten är på 80 %, schemalagd arbetstid. Vi tillämpar individ- och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, har en god samarbetsförmåga, värnar om individens integritet, har en god empatisk förmåga och ett gott omdöme.

Du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Tidigare yrkeserfarenhet inom området är meriterande.
Du har B-körkort och önskvärt är tillgång till egen bil.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-15
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg.
Tjänsten är på 80% Tillträde i september 2017 eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Eva-Lena Svensson
Telefon: 0383-964 83

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda