Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Sommarjobb i vård & omsorg 2017

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Att erbjuda hög kvalitet inom vård och omsorg är en viktig del av verksamheten inom Vetlanda kommun.

Nu är det snart sommar och vill vi ha med dig i våra team. Vi söker både nya och gamla vikarier som vill jobba inom funktionshinder, socialpsykiatrin, hemtjänst och boenden för äldre. Vård- och omsorgsförvaltningen gör i år en satsning och premierar vikarier som vill arbeta mer än fyra veckor. Det kommer att utgå extra ersättning utifrån en uppmuntransstege där du som vikarie får en högre timpenning när du arbetar utöver fyra veckor.

Att arbeta med människor med olika behov är ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete. Din uppgift är att ge en värdig och ändamålsenlig omvårdnad, stöd och service till de människor som har lagstadgad rätt till insatser.

Välkommen till oss i sommar!

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har utbildning inom vård- och omsorg, men alla som är intresserade av att sommarjobba inom vård- och omsorg är välkomna att ansöka. Vi har även tjänster för dig under 18 år som går vård- och omsorgsprogrammet.

Sökande med körkort prioriteras.
Du behärskar svenska i tal och skrift.


Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef bemanningscenter Eva-Lena Sjöstrand
Telefon: 0383-97663

Områdeschef, bemanningscenter Annelie Albertsson
Telefon: 0383-97257

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda