Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Lärare i Idrott och hälsa till Njudungsgymnasiet

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

När du kliver in på Njudungsgymnasiet möts du av en välkomnande galleria som sprudlar av liv och rörelse. Elevernas resultat är i klass med de bästa i Sverige, vilket medför ett gott söktryck till våra gymnasieplatser. En elevhälsa i toppklass är en viktig faktor för elevernas goda resultat, en annan är samarbetet med näringslivet och den höga andelen behöriga lärare. Det finns en blandning mellan teoretiska och praktiska program, vilket bidrar till en spännande och dynamisk arbetsplats.

Njudungsgymnasiet är inne i en inspirerande process där vi skapar framtidens skola. Vi vill utveckla och utvecklas tillsammans.
Se gärna filmer om skolan på vår hemsida!

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Njudungsgymnasiets webbplats

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är lärare i Idrott och hälsa samt i något annat ämne. Huvuddelen av tjänsten kommer att bestå av Idrott och hälsa på nationella program samt eventuellt på gymnasiesärskolan och/eller Introduktionsprogrammet. Du ska även ha behörighet att undervisa i något annat ämne.

Förutom undervisningen ingår mentorskap, programlags- och ämnesarbete. Du förväntas ta ett aktivt ansvar i det utvecklingsarbete som skolan nyligen påbörjat för att utveckla lärarprofessionen och höja elevernas resultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill utvecklas med oss.
Vi vill skapa god dialog och är beredda att utveckla vårt eget och andras tänkande. Vi är öppna för samarbete och kollegialt lärande. Den bästa undervisningen skapar vi tillsammans!

Personlig lämplighet är avgörande i vår rekrytering. Lärarlegitimation är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan och att få träffa dig!

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-31
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde 2017-08-11 eller enligt överenskommelse. Läs mer under "Övrigt".

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Andreas Fanemo
Telefon: 0383-976 98

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

Tjänsten är för nuvarande tidsbegränsad till 1 år, men under förutsättningar att erforderliga beslut fattas och du har adekvat behörighet, görs tjänsten om till en tillsvidareanställning. Besked rörande detta kommer att lämnas under läsåret 2017/2018.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda