Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Fritidspedagog, Björkö skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Björkö skola och fritidshem växer så det knakar! Läsåret 16/17 har vi 44 elever i förskoleklass och i grundskolans årskurs 1 till 6, och på fritidshemmet är det cirka 25 elever, men i och med ett utökat upptagningsområde kommer vi att få fler barn/elever både i förskola, skola och fritidshem. Till höstterminen -17 kommer skolan att arbeta med både homogena klasser och B-form.

Björköby och vår skola ligger mitt i den småländska vackra naturen. Vi har en hälsofrämjande profil och arbetar med projektet Grön Flagg. Vi arbetar med att alla ska trivas, må bra och utvecklas i vår skola och vi månar om att gemensamt ta ansvar för barnens utveckling och fokuserar på barnens positiva sidor. Eleverna möts av höga förväntningar, lär sig att lyckas och finna sin väg in i framtiden.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Björkö skola och Vetlanda!

Björkö skolas hemsida

Arbetsbeskrivning

Nu letar vi efter en kollega som kan arbeta på vårt fritidshem som fritidspedagog. Vi söker dig som har ett lugnt och stabilt förhållningssätt i dina kontakter med andra, men samtidigt kan vara flexibel och kreativ i ditt arbete.

Eftersom grupperna är små erbjuds stora möjligheter att planera utifrån varje elevs behov. Även dokumentation och uppföljningsarbete är mindre tidskrävande att hantera då det rör sig om få elever.

Pedagogerna på skolan har ett mycket nära samarbete i alla verksamheter med bland annat gemensamma konferenser och studiedagar, vilket ger en helhetssyn på elevernas kunskapsutveckling och behov. Vill du bli en av en liten skolas stora möjligheter, så är Björkö skola helt rätt för dig.

Kvalifikationer

Tjänsten som fritidspedagog tillsätts om erforderliga beslut tas. Löpande rekrytering sker.
Tidigare erfarenheter inom skola och barnomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Behörighet önskvärt.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-05
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
75 %
Tillträde 7 augusti.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Eva-Marie Strååth
Telefon: 070-553 71 42

Facklig företrädare

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda