Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Socialsekreterare, familjesektionen

Söker du en ny utmaning? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Arbetsbeskrivning

Har du ett engagemang för det sociala arbetet och en vilja att bidra till förändring?


Vi söker nu socialsekreterare till ensamkommande barn samt till vår utredningsenhet.

Vi erbjuder dig en socialtjänst med hög ambition, stabilitet i organisationen och flexibla anställningsförhållanden. Under våren sker en extra lönesatsning för socialsekreterare. Under våren kommer det även påbörjas ett pilotprojekt gällande möjligheten till distansarbete.

Vi har under hösten förstärkt med administrativ avlastning för våra socialsekreterare. Vi vill genom detta kunna öka tiden för det sociala arbetet. Alla våra medarbetare erbjuds en god individuellt anpassad introduktion. Som nyanställd får du en mentor.

Socialförvaltningen i Vetlanda har under flera år byggt en socialtjänst med fokus på lärande och kvalitet. På förvaltningen jobbar två utvecklingsledare, varav en är inriktad mot Familjesektionen. Vi vill skapa förutsättningar för reflektion i vardagen och har därför dimensionerat arbetsgrupper och arbetsledning efter det.

På Familjesektionen arbetar cirka 35 personer. Familjesektionens myndighetsutövning är indelad i tre enheter: mottagning- och ensamkommandeenhet, utredningsenhet samt placeringsenhet. Inom sektionen är det ett gott samarbetsklimat. Hos oss är det viktigt med en kultur där vi stödjer varandra och där det aldrig är långt till skratt och glädje.

Välkommen att bli en av oss!Kvalifikationer

Socionom.

Tidigare erfarenhet från arbetsområdet är önskvärt men inget krav.

Du bör vara flexibel, ha lätt att samarbeta, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha förmåga att arbeta självständigt och strukturerat.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Enhetschef Hanna Axeland
Telefon: 0383-972 38
Mobiltelefon: 070-678 74 02
E-postadress: hanna.axeland@vetlanda.se

Enhetschef (FAM) Stina Andersson
Telefon: 0383- 972 59

Facklig företrädare

Företrädare SSR Helena Norrlin
Telefon: 0383-971 46

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda