Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Vårdare till Stödboendet på Lasarettsgatan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Vi söker ny medarbetare till vårt arbetslag på Lasarettsgatan i Vetlanda. Lasarettsgatan, med 11 kunder, är ett stödboende inom Funktionshinderomsorgen.

I arbetet som vårdare ingår att tillgodose den enskildes basala och specifika omsorg- och omvårdnadsbehov såväl socialt, fysiskt och psykiskt.
Du ska arbeta för och respektera kundens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet så att kunden känner trygghet i sitt boende och vardag.

Arbetsuppgifter som ingår är att ge omsorg utifrån behov, vilket kan innebära att: strukturera upp kundens vardag, stödja och vägleda, delta i kundens aktiviteter, hjälpa till med inköp och skötsel i hemmet samt hygien.
Arbetstiden är journatt och eventuellt dagpass.

Den utlysta tjänsten är 83%.
Vi tillämpar individ och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad från anställningsdatum i form av rörlig tid.

Kvalifikationer

Du ska arbeta för och respektera kundens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet så att kunden känner trygghet i sitt boende och vardag.

Arbetsuppgifter som ingår är att ge omsorg utifrån behov, vilket kan innebära att: strukturera upp kunders vardag, stödja och vägleda, delta i kundens aktiviteter, hjälpa till med inköp och skötsel i hemmet samt hygien.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-02
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde under april 2017. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Mikaela Robeling
Telefon: 0383-972 14

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda