Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Flexare

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Vi söker två personer som vill arbeta som flexare via Bemanningscenter i Vetlanda Kommun inom funktionshinderomsorgen med huvudsysselsättning personlig assistans. När du arbetar som flexare får du arbeta vid flera arbetsplatser där det saknas bemanning. Som flexare lägger du dig själv tillgänglig via bemanningscenter, vilket innebär att du har möjlighet att påverka ditt arbetsschema.

Det är viktigt att du som person är flexibel och gillar variation i arbetet. Du skall ha lätt för att samarbeta och brinna för mötet med andra människor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller personlig assistent. Stor vikt kommer att läggas på erfarenhet och personlig lämplighet.

Krav på tillgång till egen bil och B-körkort.
Urval sker löpande.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-21
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tjänsterna är på 80%

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef, Bemanningscenter Annelie Albertsson
Telefon: 0383-972 57

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda