Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Badmästare

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Undervisa i simskola, leda träningspass i bassäng och gym, bemanna kassa och reception, städa badhus och idrottshall. Arbetsplats är Bad & Gyms anläggningar i Myresjö och Vetlanda.

Kvalifikationer

Gärna simlärarutbildning med livräddningsutbildning. Erfarenhet av idrottsledarskap eller annan verksamhet för barn och ungdomar är meriterande.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-24
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
50 procent fördelat på dag, kväll och helg i tillsvidaretjänsten. Dessutom tillkommer 20 procent i form av vikariat under perioden 170807-180531.
7 augusti

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Badhuschef Per-Olof Tjäder
Telefon: 0383-967 24
E-postadress: peo.tjader@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda