Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Coach till KomBack, Vetlanda Lärcentrum

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Vetlanda Lärcentrum är kommunens samlade organisation för vuxenutbildning. Vi har flera skolformer och här studerar för närvarande cirka 530 elever.

Vi söker nu en coach till KomBack. KomBack är till för människor i ålder 13-25 år som är i behov av motivationshöjande aktiviteter för att kunna fortsätta sina studier eller komma ut i arbetslivet. På KomBack arbetar coacher, lärare och studie-och yrkesvägledare.

Vuxenutbildningens hemsida

Arbetsbeskrivning

De deltagare vi arbetar med finns någonstans mellan att vara hemmasittare till att vara på väg ut i en fungerande anställning. Det är även relativt vanligt att våra deltagare drabbats av någon form av psykisk ohälsa eller andra sociala svårigheter.

Beroende på var i livet deltagaren befinner sig så ser naturligtvis vårt arbete väldigt olika ut. En viktig del är att arbeta motiverande, en annan att vara spindel i nätet när det gäller kontakter med olika instanser. Men det viktigaste kanske ändå är att utmana deltagarna i rätt takt och hjälpa dem att växa på olika plan.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom socialt eller pedagogiskt arbete. Det är bra om du har utbildning inom samtalsmetodik. Du måste ha B-körkort och datorvana.

Vi vill gärna att du har arbetat som coach för ungdomar eller vuxna.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-21
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Semestertjänst 40 timmar/vecka. Tjänstgöring kvällstid är sällsynt men kan förekomma.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Ola Ugarph
Telefon: 0383-965 70, 070 330 61 11

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

Provanställning kan blir aktuell.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda