Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Ungdomspedagog sommarvikariat

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Vi vill att de ensamkommande barn och ungdomar som kommer till Vetlanda ska få den bästa möjliga starten i Sverige. Det innebär att vi med stort engagemang och professionalitet vill erbjuda ett sammanhang där ungdomarna mår bra, utvecklas och integreras i det svenska samhället.

Vi söker sommar- och timvikarier till boendeverksamheterna som finns i Vetlanda och Ekenässjön.
Vi behöver vikarier till alla tre steg i boendekedjan: HVB, stödboende och utsluss/Plusset.

Vi premierar vikarier som vill arbeta mer än fyra veckor. Det kommer att utgå extra ersättning utifrån en uppmuntransstege där du som vikarie får en högre timpenning när du arbetar utöver fyra veckor.

Läs mer om vår verksamhet

Arbetsbeskrivning

Du arbetar nära ungdomarna och är till stöd och hjälp i deras vardag. Arbetsuppgifterna är varierande och påminner mycket om det som sker i ett vanligt hem: hushållsgöromål, språkträning, konfliktlösning, utflykter och fritidsaktiviteter. I arbetet ingår dokumentation. Arbetstid dag/kväll/helg/natt enligt schema. Boendet är bemannat med sovande jour nattetid. Ensamarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett genuint intresse för ungdomar och det mångkulturella samhället. Arbetet kräver att du är relationsskapande och kan arbeta både i team och självständigt. Du har en respektfull människosyn, är lugn och trygg och kan vara en "vuxen vuxen".

För att jobba hos oss måste du ha fyllt 22 år och ha körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-31
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Enhetschef Charlotte Wiklund Karlson
Telefon: 0383-964 65

Övrigt

Ansök så snart som möjligt, urval påbörjas under februari.
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. 
Synpunkt Vetlanda