Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Lärare i förskoleklass, Kvillsfors skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Kvillsfors skola ligger mitt i samhället men ändå bara ett stenkast ifrån en vacker natur med stora pedagogiska möjligheter. På skolan är det för närvarande 76 elever.

Du kommer att ha en förskollärare som kollega i förskoleklassen. Hela arbetslaget arbetar tillsammans och vi har en väldigt fin stämning inom gruppen. Varmt välkommen att bli en del av vårt arbetslag!

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Kvillsfors skolas hemsida

Arbetsbeskrivning

Tjänsten omfattar arbete i förskoleklass och eventuellt i fritidshem. Du kommer att ha en förskollärare som kollega i förskoleklassen.

Uppdraget innefattar att tillsammans med övriga pedagoger planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar.

Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elev och vårdnadshavare.

Eventuellt innefattar uppdraget även att planera och genomföra fritidsverksamhet.

Kvalifikationer

Du har förskollärarexamen.
Du har goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder.
Du är självständig, engagerad och samarbetsinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot såväl barn och föräldrar som kollegor.
Du vill utveckla den pedagogiska verksamheten, arbetar mot uppställda mål och tar ansvar för din del samtidigt som du ser helheten.

Vi vill att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet där eleven/barnet är i centrum och ges möjlighet att utveckla sin tro på sig själv, socialt samspel och kunskaper.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-28
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde 14 augusti 2017.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Torbjörn Lingmerth
Telefon: 072-504 88 16

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

 
Synpunkt Vetlanda