Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Nattsjuksköterska som vill få tid över till mer

Jobbar du idag vanliga tider som sjuksköterska? Går du över till natt får du kortare veckoarbetstid, 31,21 tim/vecka, med bibehållen lön. Du får med andra ord tid över till annat när du är ledig. Kanske söker du en ny utmaning eller vill ändra livsstil? Se möjligheterna som Nattsjuksköterska i Vetlanda.

Du kommer till en trivsam kommun. Vi är totalt 2500 medarbetare och kommunen växer, både företag och invånare ökar i antal. Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av det småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chansen att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!Arbetsbeskrivning

Vetlanda är en till ytan stor kommun, vilket innebär att du och dina kollegor har ett geografiskt stort arbetsfält. Du arbetar med hemsjukvård, vilket innebär att du möter personer med olika behov. Från yngre till äldre personer, i eget boende, särskilt boende och inom funktionshinderomsorgen.

Vi har en bra organisation, där dina kollegor har lång erfarenhet av att jobba som nattsjuksköterska. Vi strävar efter att vara två sjuksköterskor per natt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet och är trygg i att både samarbeta och arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Du har självklart ett genuint intresse för människor, är en bra arbetskamrat och kan samarbeta med olika yrkesgrupper. Vi ser också att du kan leda, prioritera och organisera ditt arbete.

Du har B-körkort

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-30
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Helena Petersson
Telefon: 0383-57709
Mobiltelefon: 072-5880487
E-postadress: helena.petersson@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Vårdförbundet Sara Ekenäs
Telefon: 070-5441411

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda