Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Lärare i Idh 7-9 som vill bidra till att utveckla Landsbro skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

På Landsbro skola arbetar vi i två välfungerande arbetslag med till största delen behörig personal. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på eleven och är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Vi arbetar långsiktigt med att öka elevernas måluppfyllelse enligt en treårig arbetsplan. Under läsåret 16/17 står grupputveckling och språkutvecklande arbetssätt i fokus för vår kompetensutveckling.

Skolan ligger i utkanten av samhället Landsbro och har nära till naturen, vilket möjliggör undervisning både inomhus och utomhus. I anslutning till skolan finns en lägerplats för undervisning i friluftsliv och vägg i väg med idrottshallen ligger en ishall.

Vi befinner oss just nu i ett spännande skede med en om- och tillbyggnad av skolan där vi som personal har möjlighet att vara med och påverka framtidens lärmiljöer.

Landsbro skolas hemsida

Arbetsbeskrivning

Du har ett brinnande intresse för att utveckla undervisningen i samarbete med elever och kollegor. På vår skola får du arbeta i ett arbetslag där lärarna ser varje elev, stärker elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulerar till ett livslångt lärande. Du får möjlighet att utvecklas i ditt arbete genom ett organiserat och strukturerat kollegialt lärande. Under de kommande åren kommer vi framför allt att arbeta vidare med språkutvecklande arbetssätt och IKT i undervisningen.

I tjänsten ingår delat handledarskap.

Kvalifikationer

Du har examen för och lärarlegitimation i idrott och hälsa för årskurs 7-9. Behörighet i ytterligare ämne ses som en merit. Du har ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Du är van vid att fatta beslut, vara tydlig och att kommunicera. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet och skapar goda relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-31
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträdesdatum: 2017-08-14 Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Marie Ekström
Telefon: 0383-578 72, 070-269 38 38

Facklig företrädare

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Urval till intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda