Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Personlig assistent till liten pojke

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba med ett mindre barn. I det vardagliga arbetet hjälper du till med rörelseträning, kommunikation, ätträning samt sondhantering. Arbetet innefattar även att du ska vara lekfull, lugn och trygg. Erfarenheter av CP och epilepsi är önskvärt. Du är noggrann, initiativtagande, ansvarsfull och har en pedagogisk ådra. Pojken bor med sin familj och två katter och har ännu inte börjat skolan. Assistansen följer barnet så du får vara flexibel även vid arbete utanför hemmet. Du har bil och körkort.

Tjänsten som utlyses är på ca 80% med varierande arbetstid på dag, kväll och helg. Vi tillämpar individ och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ska värna om individens integritet, har en god empatisk förmåga och se möjligheter till förbättringar för den enskilde, arbetslag och verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet. Undersköterska eller personlig assistent utbildning är önskvärt och meriterande med tanke på medicinhantering.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Maria Frödeberg
Telefon: 0383-97699
E-postadress: maria.frodeberg@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda