Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Magnus blir Nuvabs nya chef

Magnus Claesson

Magnus Claesson blir ny verksamhetschef på Vetlandas näringslivsbolag, Nuvab.

– Vetlanda har ett rikt företagsliv och fantastiska förutsättningar att utvecklas, säger Magnus Claesson, Nuvabs nya verksamhetsledare. Den nya tjänsten ska bli en spännande utmaning!

Magnus ser fram emot att jobba strategiskt och sätta sig in i Nuvabs verksamhet.

– Jag vill börja med att skapa mig en bild av hur nuläget ser ut på Nuvab, säger han. Jag vill jobba på tydligheten – vad står Nuvab för och vad kan man förvänta sig av oss? Det är viktigt att vi har gemensamma och tydliga målbilder.

Han menar att det gäller att vara proaktiv och ha en plan för hur vi vill att Vetlanda ska utvecklas. Samverkan är ett nyckelord som han återkommer till, både då det gäller styrelse, medlemsföretag, kommun och skola.

– Vi har en positiv befolkningstillväxt och framgångsrik industri och handel, säger Magnus. Det ska bli roligt att vara med och ta detta till nästa steg.

Magnus Claesson är Vetlandabo sedan slutet av 1980-talet. Han beskriver sig själv som social, positiv och med ett stort kontaktnät. Han har erfarenhet av företagande och etableringar, både som anställd och som egen företagare. Tjänsten som verksamhetschef börjar han redan måndagen den 29 augusti.

16

Kontakt

Henrik Tvarnö

Henrik Tvarnö

Kommunalråd
KLF Kommunledning, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-971 79, 073-335 90 62
Henrik.Tvarno@vetlanda.se

Ann-Katrin Karlberg

Styrelseordförande, Nuvab
Telefon: 0383-140 86, 070-535 80 14.

Publicerad 2016-08-26

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer
Synpunkt Vetlanda