Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Vetab blir Njudung Energi

Nytt namn och nytt utseende! Från och med den 1 januari 2017 kommer Sävsjö Energi och Vetab att verka under det gemensamma varumärket Njudung Energi.

Logotyp för Njudung Energi

Så här ser Njudung Energi ut från årsskiftet.

Vid årsskiftet ändrar Vetab bolagsnamn till Njudung Energi Vetlanda AB och Sävsjö Energi kommer att byta namn till Njudung Energi Sävsjö AB. Bolagen behåller sina tidigare organisationsnummer. Arbetet med en ny grafisk profil för Njudung Energi är nu klart.

– Det är ett modernt utseende som andas framtidstro och optimism. Bakom namnet Njudung Energi och vår nya visuella identitet är vi samma människor som möter framtidens utmaningar tillsammans med våra kunder, säger VD Ola Rosander.

Detta innebär bland annat att fordon, skyltar, kuvert, fakturor, informationsmaterial och webb kommer att se annorlunda ut.

– Som kund behöver du inte göra någonting, men det är bra att känna till att vi ändrar namn och utseende så du inte undrar vem det är som skickar fakturor och övrig information, säger Ola Rosander.

Nytt varumärke resultat av bra samarbete

För att skapa bättre möjligheter att möta framtidens utmaningar har Sävsjö och Vetlanda kommun successivt valt att utöka samarbetet inom det kommunaltekniska området. I juni i år beslutades om det nya gemensamma varumärket Njudung Energi.

– Vi ser att samarbetet och det nya varumärket kommer gynna vår verksamhet och göra oss bättre rustade att möta de framtida utmaningar vi står inför, säger Ola Rosander.

Njudung Energi strävar efter att:

 • säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet
 • bidra till en god miljö utifrån lokala förutsättningar med hänsyn till ekonomiska och sociala aspekter
 • säkerställa kompetensförsörjning genom att större organisation möjliggör fler specialister
 • uppnå synergieffekter för personal, system, administration och drift
 • vara bättre rustade för att hantera ökade krav
 • ge bättre service till medborgarna, ökad nöjdhet med fortsatt stort förtroende för verksamheten
18

Kontakt

Ola Rosander

VD
Telefon: 0383-76 38 71
ola.rosander@vetabvetlanda.se

Simon Nilsson

Marknadschef
Telefon: 0383-76 38 60
simon.nilsson@vetabvetlanda.se

Publicerad 2016-09-26

Kommentarer
 1. Chrissie
  Hej!

  Hur vore det om Vetab tog och ägnade sig åt vettigare saker istället som tex att se till att cyckelbanorna går att använda efter att fiber lagts ner. Cykelbanan längs Storgatan vid korsningen klockaregränd är efter dagens asfaltsläggning så dåligt återställd så den inte går att använda till det ändamål den är ämnad för. Det kunde ni lägga pengar och energi på istället för att fasadputsa firmanamn och annat ovesäntligt som enbart slösar resurser som kunde användas på bättre sätt.
  Det enda som gynnar ett företag i er bransch är konkreta förbättringar och snygga avslut på arbeten. Ord har aldrig lett till bättre renommé. Framförallt inte när arbetet i praktiken bara blir sämre och sämre.
  # 1
  måndag, 26 september kl. 15:39
 2. Ulrika Svensson, kommunikatör Vetlanda kommun   (Författarkommentar)
  Hej!

  Jag har vidarebefordrat dina synpunkter till Vetab.
  # 2
  onsdag, 28 september kl. 08:23
Stängd för fler kommentarer
Synpunkt Vetlanda