Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Myresjö simhall öppnar efter renoveringen

Från måndagen den 3 oktober kan du återigen bada i Myresjö simhall. Renoveringen är klar och du möts av nymålade väggar, fräscha duschrum och helt nya bastuar.

Duschrummen har fått nya golv, väggar och tak och mellanväggar är uppsatta mellan duscharna. Både ångbastun och torrbastun är helt nya.

– I simhallen har vi målat alla väggar och dörrar i grått och vitt. Vi är jättenöjda med resultatet! Det känns både ljusare och fräschare, säger Peo Tjäder, känd profil i våra badanläggningar.

Sedan den 1 juli drivs Myresjö simhall och Vetlanda badhus i kommunal regi igen. Myresjö simhall har varit stängt sedan i somras. Utrustningen i gymmen, i både Myresjö och Vetlanda, har bytts ut.

– Vi ser fram emot en bra höst där många kommer och badar och tränar hos oss. Vi har redan fått positiv respons på det som är renoverat hos oss, säger Peo Tjäder.

Fredagsmys i simhallen

Fredagen den 7 oktober blir det fredagsmys i Myresjö simhall. Kombinera träning med avkoppling och få en bra start på helgen.

– Vi startar med ett pass vattengympa klockan 19.00. Sedan blir det en fruktstund och en liten bastuextrem. Varmt välkommen och mys med oss!, hälsar Hanna Gunnarsson, badmästare i Myresjö simhall.

14
Ulrika Svensson

Skriven av Ulrika Svensson
Fotograf Hanna Gunnarsson
Publicerad 2016-09-30

Kontakt

Per-Olof Tjäder

Per-Olof Tjäder

Badhuschef
Kultur och Fritidsförvaltning
KoF Chefer
Telefon: 0383-967 24
peo.tjader@vetlanda.se

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer
Synpunkt Vetlanda