Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Från korv till robotteknik – Vetlandas näringslivsvecka närmar sig

Du har väl inte missat att näringslivsveckan startar den 17 oktober? Här har du chansen att besöka flera av kommunens spännande företag och se vad som händer hos dem – alltifrån naturäventyr till högteknologi. Anmäl dig senast den 11 oktober för att få vara med om ett intressant studiebesök!

Näringslivsveckan

Missa inte chansen att hälsa på hos en rad olika Vetlandaföretag under vecka 42!

Näringslivsveckan har arrangerats av Nuvab i flera år och brukar vara mycket uppskattad. Industrier och serviceföretag öppnar sina portar för allmänheten för att ge en inblick i allt spännande som händer. Med start måndagen den 17 oktober är det dags igen.

Årets programPDF bjuder på variation och engagemang. Ett 15-tal företag öppnar dörrarna för dig från måndag till torsdag 17-20 oktober.

Från korv till högteknologi

Det finns mycket idéer, entreprenörskap och framåtanda i vår kommun. En blandad kompott av allt som kommunen kan erbjuda, kan du ta del av på näringslivsveckan. Är du nyfiken på korvstoppning eller modevisningar i Milano? Industri som använder modern och nyskapande teknik? Hur skapar man ett naturäventyr som lockar såväl Vetlandabor som besökare? Hur kan skolan bidra med resurser?

– I år finns ett brett och intressant utbud av företag med på vår näringslivsvecka, säger Magnus Claesson, verksamhetschef på Nuvab. Vi har försökt att få med en större andel service- och besöksföretag än tidigare och visa på Vetlandas fantastiska bredd och framgång.

Glöm inte anmäla dig!

Vem som helst är välkommen att anmäla sig till ett eller flera av studiebesöken. Att vara med är kostnadsfritt, men det gäller att du anmäler dig till info@nuvab.se.

– Det finns fortfarande platser kvar, säger Magnus Claesson. Skynda dig så att du blir en av dem som får ta del av visningarna av Vetlandas framgångsrika näringsliv.

3

Kontakt

Magnus Claesson

Verksamhetschef, Nuvab
telefon 0383-594 90, 070-655 02 61
magnus@nuvab.se

Cecilia Hjort Athler

Näringslivsutvecklare, Nuvab
telefon 0383-594 92, 073-510 61 09
cecilia@nuvab.se

Publicerad 2016-10-07

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer
Synpunkt Vetlanda