Nyheter för Kommun och politik

• Vi ger företagen god service!
    Byggnation 2017-04-27 | 10 gillar
    I dagarna släpptes resultatet från SKLs undersökning om vad företagarna tycker om kommunens service. Det visar sig att Vetlanda kommun, precis som tidigare, är riktigt bra på att ge företagen den hjälp de behöver.
  • Leva och bo i Vetlanda – vad är viktigt för dig?
    Familjen Mathur 2017-04-18 | 7 gillar
    Vad är det viktigaste för Vetlanda? Fundera över frågan och kom in på InfoCenter mellan 18 och 28 april och besök våra temaveckor ”Från nu till framtiden - temaveckor om att leva och bo i Vetlanda kommun”.
  • Hyr ut till nyanlända!
    Familjen Hugosson med hyresgäster 2017-04-07 | 23 gillar
    Har du ett hus, rum eller en lägenhet att hyra ut? Behovet av bostäder till nyanlända är stort. Du kan hyra ut som en ”vanlig fastighetsägare” eller göra som familjen Hugosson i Landsbro – se det som en möjlighet att göra en insats, ge lite extra och samtidigt få världens bästa grannar.