Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Barnomsorg och fritidshem i sommar

Senast den 17 mars respektive den 13 april behöver du meddela din förskola eller ditt fritidshem när ditt barn behöver omsorg i sommar.

Nu är det dags att lämna in önskemål om barnomsorg i sommar. Liksom tidigare år kommer flera förskolor och fritidshem ha stängt veckorna 28-31 sommaren 2017. För dig som har behov av omsorg har ett antal förskolor och fritidshem öppet – med reservation för att det blir tillräckligt många barn.

I Vetlanda tätort är det Kvarnens förskola och Norrgårdsskolans fritidshem som är öppna.

I övriga kommunen är det öppet i Ekenässjön, Holsbybrunn, Korsberga och Landsbro för de förskole- och fritidshembarn som behöver omsorg. Är det inte tillräckligt många barn som önskar omsorg på en ort kan ytterligare samordning ske och du kan erbjudas förskola/fritidshem på en annan ort.

Du som förälder lämnar önskemål om omsorg till personalen på din vanliga förskola eller fritidshem. Senast den 17 mars behöver du lämna in uppgifterna till förskolan och senast den 13 april till fritidshemmet..

– Självklart är vi till för barnens bästa och bedriver verksamhet när det behövs, säger Helene Jonsson, grundskolechef. Men hjälp oss planera för rätt bemanning och kolla redan nu med mor- och farföräldrar och andra vänner som kan tänkas vilja tillbringa lite extra tid med ditt barn.

1
Ingela Carlström

Skriven av Ingela Carlström
Publicerad 2017-02-27

Kontakt

Helene Jonsson

Helene Jonsson

Grundskolechef
Barn och Utbildning
BU Chef/Adm pers
Telefon: 0383-975 29, 070-249 20 52
helene.jonsson@vetlanda.se

Ingela Nyberg

Ingela Nyberg

Verksamhetschef förskola
Barn och Utbildning
BU Chef/Adm pers
Telefon: 0383-972 51, 070-609 72 51
Ingela.Nyberg@vetlanda.se

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarSynpunkt Vetlanda