Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Stugor med vattnet utanför dörren

Bo i röda timmerstugor med vattnet utanför dörren. På campen hos Smålandsfiskarna finns fem dammar som innehåller regnbåge och öring för sportfiske. Det finns bastu och bad­tunna.

Smålandsfiskarna i Vetlanda kommun

På grund av den rådande situationen med coronaviruset covid-19 och den smittorisken som finns har Smålandsfiskarna valt att inte hyra ut sina stugor just nu. Detta beslut gäller tillsvidare och denna information tas bort när läget är annorlunda.

I detta vackra landskap finns en idyll. Här vakar öring och regnbåge precis utanför stugornas dörrar. Campen är belägen ca 2,5 mil söder om Vetlanda i utkanten av den lilla byn Slageryd. Här finns tolv timrade stugor – alla med sin egen karaktär. Det finns allt från tvåbädds- till sexbäddsrum vackert in­bäddade i skogen runt campens fem dammar. Vissa stugor har egna kök, andra delar ett gemensamt kök. Bastu och bad­­tunna finns för anläggningens gäster.

Här finns också möjligheter att hyra en lokal för ca 25 personer för olika aktiviteter: exempelvis födelsedags­­kalas, bröllop, konferens, kick-off på jobbet.

Har man fiske­­redskap med sig – kastspö eller flugfiskespö – kan man lösa fiske­kort och njuta av spänningen i att fiska ädelfisk i dammarna.

Smålandsfiskarna samarbetar med många upplevelse­företag och kan därför erbjuda ett varierat utbud av aktiviteter som passar just er.

Taggar

#fiska  #natur  #stuga&lägenhet 

Kontaktuppgifter

Smålandsfiskarna
guide@smalandsfiskarna.se
0763-271 910
073-503 42 32

Korsberga, Slageryd Östergård 34

meta fail

Smålandsfiskarna

Slageryd Östergård 34

Korsberga

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen