Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

6 mars 2020

12.00 - 13.30

Ädelfors Folkhögskola

Alla vill ha mång­fald men ingen vill dö

Nuvab och Ädelfors Folkhögskola bjuder in till föreläsning med Navid Modiri. "Alla vill ha mångfald men ingen vill dö" är temat.

Navid Modiri

Vad är mångfald och varför ska vi ha det? I en värld som blir mer och mer ihopkopplad, med människor som rör sig fritt mellan kontinenter, blir det allt viktigare att förstå hur vi kan arbeta med olikheter som en styrka. För att kunna göra det behöver vi förstå vad vi menar när vi pratar om mångfald, och vinsterna för ett företag att arbeta med begreppet som en kontinuerlig process och inte bara som en kul sak.

Mångfald är inte ett diplom du har på väggen. Det är något du uppnår genom att utmana normer och strukturer och det kommer att vara besvärligt. Före­läsningen ”Alla vill ha mångfald men ingen vill dö” utmanar, bråkar och går in på djupet. Detta är för er som är beredda att ta nästa steg i arbetet kring mångfald.

Det är fri entré och föreläsningen är öppen för alla, dock är maxantalet platser 200. Så skynda att anmäla dig via mail till info@nuvab.se senast den 5 mars för att säkra din plats! Förfriskningar och tilltugg serveras i samband med föreläsningen.

Platsen är Ädelfors Folkhögskola på Kunskapens väg 3 i Holsbybrunn. Före­läsningen sker i sal Anna Lind.

Övrig information

Datum: 6 mars 2020

Tid: 12.00 - 13.30

Plats: Ädelfors Folkhögskola


Taggar

#föreläsning&mässa 

Kontaktuppgifter

Nuvab
emma@nuvab.se
070-277 18 95

Vetlanda, Älggatan 2B

meta fail

Nuvab

Älggatan 2B

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen