Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

11 juni 2021 till 13 juni 2021

Ramkvilla

Äventyrs­helg med spännande mat

Häng med på en spännande äventyrshelg med utemat, eld och vatten i fokus. Allt utspelar sig dessutom i den vackraste av miljöer hos Ramoa Adventure Village.

Ramoa.

Denna helg syftar till att berika ditt friluftsliv genom nya upplevelser och inspiration på både land och vatten. Utekocken Elle Nikishkova från Elles Utemat guidar dig genom olika matlagningstekniker över öppen eld och delar med sig av sin kunskap om utematlagning. Tillsammans lär vi oss att plocka vilda ätliga växter i skogen samt göra upp eld i naturen. Du får lära sig att tända eld med tändstål, tillverka fjäderstickor, baka i fältugn och mycket mer. Under helgen får deltagarna utforska platsens vackra natur från kanot eller kajak samt prova på fiskelyckan i Klockesjöns glittrande vatten under ledning av Jan Evansson från Ramoa. På kvällen slappnar vi av i vedeldade badtunnor och bastu efter ett härligt kvällsdopp i sjön.

Boende

Kursdeltagarna bor i en stor tältkåta eller i ett hammockhus på Ramoa Adventure Village. Liggunderlag och sovsäck finns på plats. Vid önskemål om boende i stuga, kan boendet uppgraderas för en extra kostnad direkt hos Ramoa Adventure Village (förutsatt att lediga stugor finns).

Covid-anpassning

Med tanke på rådande situation har vi planerat boendet och inkvarteringen av deltagarna enligt rekommendationer. Ytterligare anpassning kan genomföras när vi vet mer om läget under maj 2021. Avbokningsvillkor erbjuds med tanke på rådande situation.

Pris

3990 kronor.

Bokning

Du bokar din plats på Visit North.länk till annan webbplats

Övrig information

Datum: 11 juni 2021 till 13 juni 2021

Plats: Ramkvilla


Taggar

#infopoints  #mat&dryck  #natur&äventyr  #nöje  #friluftsår 

Kontaktuppgifter

Ramoa adventure village
info@ramoa.se
070-575 82 20

Ramkvilla, Ramkvilla Torp 16, 574 74

meta fail

Ramoa adventure village

Ramkvilla Torp 16, 574 74

Ramkvilla

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen