22 september 2018

10.00 - 13.00

Bibliotekets hörsal, Vetlanda

Boksläpp med Ulrika Gerhard­son

Ulrika Gerhardson från Vetlanda släpper i september sin barnbok Bosse Bus kommer till världen. Var med på Ulrikas boksläpp på biblioteket den 22 september.

Ulrika har tidigare skrivit diktboken Hjärtats hän­ryckning men boken om Bosse Bus är hennes första barnbok. Hon är utbildad förskollärare och älskar djur och natur, att skriva och skapa.

Bosse Bus är en guld­färgad cocker­spaniel som är just en liten buse. Boken handlar om hur en liten familj tar sig an den lilla hunden och läsaren får lära sig vilket stort ansvar och vilken stor lycka det innebär att bli hundägare. Det är en lekfull berättelse om hur livet med hund kan vara.

Boken riktar sig till åldern 6-9 år och passar för alla barn som drömmer om en egen hundvalp. I boken får vi lära känna Bosse Bus och hans familj, men också veta en hel del om vad man behöver tänka på när man ska skaffa hund.

Den 22 september har du chansen att träffa Ulrika och få möjlighet att köpa en signerad bok. Drop-in klockan 10-13. Klockan 11 läser Ulrika ur sin bok och berättar hur den kom till.

Taggar

#barn&familj  #kultur  #nöje 

Kontaktuppgifter

Vetlanda bibliotek
ann-louise.jonsson@vetlanda.se
0383-974 50

Vetlanda, Biblioteksgatan 5

meta fail

Vetlanda bibliotek

Biblioteksgatan 5

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921