Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

6 juli 2022

19.00 - 22.30

Tjustkulle

Diggiloo äntligen i Vetlanda

Den 6 juli 2022 kommer Sveriges största sommarturné till Vetlanda! Större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker.

Här står hela Diggiloo-gänget på en scen.

Information från Diggiloo

Turnén har skjutits upp två år i rad men nu är det äntligen dags! Du som köpt biljett ska hålla hårt i den, för den kommer vara giltig även sommaren 2022 - på samma ort, samma arena och samma sittplats.

Vill du returnera din biljett hittar du information om hur du går tillväga på Diggiloos hemsida. Länk till annan webbplats.

Om Diggiloo

Passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt.

På scen möter du Lena Philipsson, John Lundvik, Theoz, Sanne Salomonsen, Liamoo, Jessica Andersson, Robin Bengtsson, Mariette och inte minst retstickan Måns Möller – tillsammans med kör och Sveriges bästa musiker. Så njut av semesterns självklara höjdpunkt under tre fullspäckade timmar med hits, humor och vårkänslor. Helt enkelt en show där du garanterat kommer skratta, sjunga och klappa långt efter att scenbelysningen slocknat.

Servering och försäljning

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Här finns till exempel Diggiloo-restaurangen. Här hittar du rätter som passar utmärkt att ta med till picknick­filten. Eller varför inte avnjuta en härlig måltid på plats i restaurangområdet? Där serveras det öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg.

Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv med mera i kioskerna som du hittar på flera platser på området. I souvenir­shoppen hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas.

Biljetter

Biljetter bokas på Diggiloos hemsida.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70. Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kronor tillkommer.
Grupper (över 30 personer) bokas via e-post till pauline@krall.se.

Biljettpris från 495 kronor. Två barn till och med 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

Övrig information

Datum: 6 juli 2022

Tid: 19.00 - 22.30

Plats: Tjustkulle


Taggar

#barn&familj  #musik  #musik&festival  #nöje  #vetlanda100 

Kontaktuppgifter

Diggiloo

Vetlanda, Storgatan 101

meta fail

Diggiloo

Storgatan 101

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen