Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

9 juli 2020

19.00 - 22.30

Tjustkulle

Diggiloo kommer till Vetlanda

Sveriges största sommarturné kommer till Vetlanda den 9 juli. Större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker!

Hela Diggiloo-gänget sitter på flaket på en pick-up.

Vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback? Dessutom är den multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, skönsjungande Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva - med det här gänget kan det inte bli annat än succé! Nu kan vi även meddela att musikalstjärnan Peter Jöback, som har uppträtt på allt från Broadway till West end, kommer ansluta till gänget. Vilken grej!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt.

Servering och försäljning

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Här finns till exempel Diggiloo-restaurangen. Här hittar du rätter som passar utmärkt att ta med till picknick­filten. Eller varför inte avnjuta en härlig måltid på plats i restaurangområdet? Där serveras det öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg.

Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv med mera i kioskerna som du hittar på flera platser på området. I souvenir­shoppen hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas.

Biljetter

Biljetter bokas på Diggiloos hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alternativt via telefon 0455‑61 97 00 samt hos kontaktcenter i Vetlanda. Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kronor tillkommer.
Grupper (över 30 personer) bokas via e-post till pauline@krall.se.

Biljettpris från 495 kronor. Två barn till och med 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

Övrig information

Datum: 9 juli 2020

Tid: 19.00 - 22.30

Plats: Tjustkulle


Taggar

#barn&familj  #musik  #musik&festival  #nöje  #vetlanda100 

Kontaktuppgifter

Diggiloo

Vetlanda, Storgatan 101

meta fail

Diggiloo

Storgatan 101

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen