Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

2 april 2020

18.30 - 21.00

Sagabiografen

Gå på bio med Filmstudion

Nu är det dags för Filmstudion igen och under hösten visas flera filmer på Sagabiografen i Filmstudions regi.

Välkommen till kontaktcenter på Storgatan för att lösa medlemskap till vårens filmklubb. Det kommer även att finnas möjlighet att lösa medlemskap i samband med filmvisningarna, men då är det kontant betalning eller Swish som gäller.

Medlemskapet i Filmstudion kostar 315 kronor för vuxna och 165 kronor för ungdomar till och med 20 år. Medlemskapet gäller för sju filmer under våren 2020. Medlemsskap för de tre sista filmerna går att köpa för 165 kronor från vecka 12.

Filmvisningen börjar klockan 18.30 på följande datum:

23 januari: Sir

Ratna bor i Mumbai och arbetar som hembiträde till den rike Ashwin. Egentligen drömmer hon om att designa kläder, en omöjlighet för en kvinna ur hennes kast. Hon avundas Ashwin hans rikedom, jobb och frihet. Ashwin verkar dock inte särskilt lycklig.

6 februari: Transit

En ung man använder en känd författares identitet under sin flykt genom ett av nazisterna ockuperat Frankrike. I Marseille träffar han på en kvinna som letar efter sin make. Maken är författare, vars identitet den unge mannen använder.

20 februari: Hjärter dam

I en enorm villa i en lummig Köpenhamnsförort lever den framgångsrike advokaten Anne och hennes man Peter ett till synes lyckligt liv med sina tvillingar. När Peters son Gustav från ett tidigare förhållande dyker upp krackelerar den perfekta fasaden

5 mars: If Beale Street could talk

Ungdomarna Fonny och Tisch lever I 70-talets Harlem. De älskar varandra och väntar barn tillsammans. Lyckan krossas när Fonny blir arresterad och anklagad för ett brott han inte gjort. Deras föräldrar gör allt för att bevisa hans oskuld.

19 mars: And we danced

Merab dansar I det georgiska nationalkompaniet med sin partner Mary och drömmer om en plats i huvudkompaniet. En dag dyker den karismatiske Irakli upp och blir hans största rival men också hans största åtrå.

2 april: Porträtt av en kvinna i brand

Bretagne, Frankrike 1760. Konstnären Marianne har fått i uppdrag att göra ett porträtt av Héloise, en ung kvinna som ska giftas bort. Den presumtive brudgummen vill se hur hon ser ut.Héloise vill inte gifta sig och Marianne måste måla i smyg. Mellan de båda kvinnorna växer en intimitet och attraktion fram.

16 april: Edie

Det finns inte något som heter "för sent" tycker den 83-åriga Edie. Så hon lämnar sitt gamla liv, med pratet på ålderdomshemmet. Hon packar sin vandringsryggsäck och ger sig ut på det äventyr hon aldrig tog sig för - att besegra det mäktiga berget Mount Suilven i Skottland.

Övrig information

Datum: 2 april 2020

Tid: 18.30 - 21.00

Plats: Sagabiografen


Taggar

#bio  #kultur 

Kontaktuppgifter

Filmstudio Vetlanda
filmstudiovetlanda@gmail.com

Vetlanda, Kyrkogatan 23

meta fail

Filmstudio Vetlanda

Kyrkogatan 23

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen