Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

21 november 2019

18.30 - 21.00

Sagabiografen

Gå på bio med Filmstudion

Nu är det dags för Filmstudion igen och under hösten visas flera filmer på Sagabiografen i Filmstudions regi.

filmstudion

Välkommen till Infocenter på Storgatan för att lösa medlemskap till höstens filmklubb. Det kommer även att finnas möjlighet att lösa medlemskap i samband med filmvisningarna också men då är det kontant betalning eller swish som gäller.

Medlemskapet i Filmstudion kostar 315 kronor för vuxna och 165 kronor för ungdomar under 20 år. Medlemskapet gäller för sju filmer under hösten 2019. Medlemsskap för de tre sista filmerna går att köpa för 165 kronor från vecka 45.

Filmvisningen är från klockan 18.30 till 21 på följande datum:

12 september: Green Book

Tony Lip, en före detta utkastare från Bronx anställs för att köra den världsberömde pianisten Dr. Don Shirley med afroamerikanska rötter på en konsertturné i den amerikanska södern. För att hitta restauranger och hotell som tar emot färgade använder de The Green Book.

26 september: Stupid young heart

När femtonåriga Kiira blir gravid med sin lika unga pojkvän Lenni bestämmer de sig för att behålla barnet. Båda drömmer om familj och ett tryggt och ordnat liv men utan jobb och pengar är det svårt att förverkliga detta.

10 oktober: Apollo 11

Utformad från en nyupptäckt trave av 65-millimetersfilm och mer än elvatusen timmar okatalogiserade ljudinspelningar tar Apollo 11 oss direkt till NASA:s mest berömda uppdrag, det som satte första människan på månen för femtio år sedan.

24 oktober: Girl

Den beslutsamma femtonåriga Lara är helt besatt av att bli en professionell ballerina, vilket innebär hårt arbete. Frustrationen och otåligheten blir enorm när hon märker att hennes kropp inte orkar med träningen eftersom hon föddes som pojke.

7 november: Kapernaum

Tolvårige Zain står inför domaren i rättssalen med ett bestämt ansiktsuttryck. Han vill stämma sina föräldrar för att de satt honom till världen. Vare sig Zain eller hans många syskon hinner med att vara barn i den hårda tillvaron i dagens Beirut.

21 november: Woman at war

Halla, en ensamstående till synes harmlös körledare, lever ett dubbelliv som omtalad ekoterrorist och har genomfört en rad attentat mot Islands ekonomi och infrastruktur. Hon drömmer också om att adoptera ett barn från Ukraina.

5 december: Supa Modo

Den nioåriga flickan Jo är döende i cancer. Hennes familj väljer att ta hem henne och se till att hennes sista tid i livet blir den bästa. Hon ska få uppfylla sin dröm: att vara en superhjälte, precis som på film. Fler och fler människor samarbetar för att drömmen ska bli till verklighet.

Övrig information

Datum: 21 november 2019

Tid: 18.30 - 21.00

Plats: Sagabiografen


Taggar

#bio  #kultur 

Kontaktuppgifter

Filmstudio Vetlanda
filmstudiovetlanda@gmail.com

Vetlanda, Kyrkogatan 23

meta fail

Filmstudio Vetlanda

Kyrkogatan 23

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen