Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

3 november 2021

19.00 - 20.30

Nye Missionshus

Höstfestival: Lyckliga dagar med Lena Maria

Livet blir aldrig som man tänkt sig - det kan bli bättre! Lena Maria är mångkonstnären som inte lämnar någon oberörd. I samband med Höstfestivalen i Vetlanda kommun uppträder hon i Nye Missionshus.

Lena Maria
Lena Maria

När Lena Maria var 20 år gammal blev hon känd genom SVT:s dokumentär "Målet i sikte". Hon föddes 1968 utan armar och med vänster ben hälften så långt som det högra normala benet. Trots dessa förutsättningar har hon bland annat tagit två VM-guld, slagit världsrekord i simning, gjort cirka 75 turnéer som sångerska i Asien, gett ut cirka 50 CD-skivor och DVD-filmer, blivit erkänd konstnär i Mun- & Fotkonstnärerna och blivit Mangafigur i Japan.

I Januari 2008 fick Lena Maria ta emot medaljen av 8:e storleken av Hans Majestät Konungen, med Kungahusets motivering; "För framstående gärning som artist och idrottskvinna samt som förebild för människor inom och utom Sverige.

Lena Maria delar med sig av sina erfarenheter, anekdoter och berättelser från sitt liv. Med utgångspunkten att vi alla är unika med olika talanger och kvalitéer smittar hon sin omgivning att våga vara sig själv och se de möjligheter vi har. Ett inspirerande och nära möte som berör alla som får ta del av Lena Marias historia.

Evenemanget är en del av Höstfestivalen i Vetlanda kommun och det är fritt inträde som gäller. I samband med konserten signerar Lena Maria skivor. Efter konserten serveras enklare fika.

Övrig information

Datum: 3 november 2021

Tid: 19.00 - 20.30

Plats: Nye Missionshus


Taggar

#kultur  #musik  #nöje  #livsstil  #höstfestival 

Kontaktuppgifter

Nye/Farstorp Missionsförsamling
inge_gunbritt@hotmail.com
070-586 84 02

Nye, Kristinebergsvägen 5

meta fail

Nye/Farstorp Missionsförsamling

Kristinebergsvägen 5

Nye

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen