Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

10 februari 2020

19.00 - 21.00

Missionskyrkan

Musikcafé: Anna Pauline

Svängande, hjärtlig musik och starka melodier som framförs med humor och med glimten i ögat. Det är vad som känne­tecknar jazz­sångerskan Anna Pauline och gitarristen Elias Källvik när de uppträder tillsammans.

Anna Pauline sitter i en soffa

Duons rena glädje för jazz och swingmusik trollbinder publiken när de i ett dynamiskt samspel bjuder på personliga och humoristiska berättelser som binds samman med medryckande melodier.

Anna Pauline är uppväxt i en musikerfamilj med en far som är välkänd jazztrumpetare och en dansk mamma rotad i den danska musikskatten. Redan vid fyra års ålder stod hon på scen för första gången och kom sedan att delta i flera amatörmusikaler och revyer. Hon har uppträtt med flera kända artister som Peps Persson, Viktoria Tolstoy, Nils Landgren, Siw Malmqvist, Gösta Linderholm, John Pohlman och Gunhild Carling.

Anna Paulines flerkulturella identitet har varit en stor fördel för hennes artisteri och tränat henne till att bli en jazzmusikalisk världsmedborgare.

Elias Källviks gitarrspel kännetecknas av ett tydligt fokus på kreativitet och groove. Han är en stor profil i Malmös jazzliv och har samarbetat med flera av landets ledande jazzmusiker.

Abonnemang och biljetter

Abonnemang och enstaka biljetter finns att köpa vid konserterna i Missionskyrkan. Kassan öppnar klockan 18.

Sju konserter kostar 600 kronor och den som du lever samman med endast 300 kronor.

Enstaka biljetter säljs i mån av plats och kostar 190 kronor, pensionärer betalar 150 kronor och för vuxenstuderande är priset 40 kronor. Alla elever i Vetlandas skolor, till och med gymnasiet, går gratis på musikcafé.

Endast kontant betalning.

Vetlanda stråkförening och fika!

Vid samtliga konserter kommer publiken att mötas av barn och föräldrar från Vetlanda stråkförening. De bakar världens godaste bullar och kakor till kaffet. Njut och stötta samtidigt föreningen men en liten slant!

Alltid förband från musikskolan

Våra gäster kommer vid varje musikcafé att mötas av duktiga elever med lärare från Musikskolan som agerar förband.

Övrig information

Datum: 10 februari 2020

Tid: 19.00 - 21.00

Plats: Missionskyrkan


Taggar

#cafe&bageri  #musik 

Kontaktuppgifter

Vetlanda kommun och Vetlanda stråkförening
annmari.forsberg@vetlanda.se
0383-974 58

Vetlanda, Missionsgatan 6

meta fail

Vetlanda kommun och Vetlanda stråkförening

Missionsgatan 6

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen