Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

15 november 2021

19.00 - 21.00

Missionskyrkan i Vetlanda

Musik­café­serien - Drömliv med sopranen Julia Sporsén

Följ med på en hisnande resa in i drömmarnas värld. Sopranen Julia Sporsén tar oss dit med hjälp av svenska, tyska, franska och engelska sånger. För kompositionerna står Sibelius, Rangström, Strauss, Duparc och Weill.

Julia Sporsén.

Vi drömmer oss genom livet. Vi drömmer om kärlek och döden, om livet såsom vi önskar att det vore, eller som vi fruktar att det skulle kunna bli. Vi drömmer om en värld som inte finns eller som vi hoppas en gång ska bli till verklighet. Vi drömmer märkliga, abstrakta drömmar eller högst vardagliga. Vi drömmer på dagen och natten, om andra världar och om vår högst verkliga värld.

I denna konsert får vi följa en person genom dennes drömmar. Genom kärlek, lycka och sorg och genom fantastiska inre och yttre rum. För sången står Julia Sporsén, aktuell som Artist in residence. Kerstin Jansson ackompanjerar vid flygen.

Om konserten

Dörrarna öppnar klockan 18 och konserten startar klockan 19. Konserten består av två akter om 45 minuter. Fika serveras av Vetlanda Stråkförening under pausen.

Biljetterna kostar 150 kronor och kan köpas från och med måndagar två veckor innan konserten. Du kan köpa dina biljetter på Vetlanda kontaktcenter eller på webben hos nortic.se Länk till annan webbplats.. Serviceavgift på 25 kronor tillkommer vid köp på kontaktcenter.

Musikcaféserien arrangeras av Vetlanda kommun, kultur- och fritidsförvaltningen, Vetlanda Stråkförening och Smålands Musik och Teater.

Övrig information

Datum: 15 november 2021

Tid: 19.00 - 21.00

Plats: Missionskyrkan i Vetlanda


Taggar

#kultur  #musik  #nöje 

meta fail

Smålands Musik och Teater

Missionsgatan 6

Vetlanda

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen