Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Diggiloo ställs in

För första gången sedan starten för 18 år sedan tvingas Diggiloo att ställa in sin turné. Det betyder att det alltså inte blir någon konsertkväll på Tjustkulle den 9 juli i sommar.

David Lindgren och Per Andersson skrattar.

Diggiloo kommer inte till Vetlanda den 9 juli som planerat, i stället är förhoppningen att konserten blir av under sommaren 2021.

mallbild

På grund av coronaviruset covid-19 har många arrangörer världen över tvingats att ställa in eller skjuta upp sina evenemang. Nu har även Diggiloo varit tvungna att göra samma sak.

– Det var ett ganska väntat besked, inte minst efter Stefan Löfvens uttalande på onsdagseftermiddagen om att de flesta restriktioner sannolikt kommer att ligga kvar över sommaren, säger Vetlanda kommuns kultur- och fritidschef Stewe Jonsson.

Förhoppningen är nu att Diggiloo kommer till Vetlanda sommaren 2021 i stället.

– Vi för ett resonemang om detta med Krall som producerar Diggiloo, men i dagsläget är inget klart. Förhoppningsvis har vi ett besked om detta senast 1 juni, säger Stewe Jonsson.

Prenumerera på nyheter

Bocka i rutan och fyll i din e-postadress så får du ett meddelande så fort vi publicerar något nytt från Vänliga Vetlanda!

Hantera prenumerationer