Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Nominera Vetlandas bästa företagare

Den 29 april är det dags för årets näringslivs­gala i Hydro Arena. Priser ska delas ut till duktiga företagare och redan nu kan du nominera dina favoriter.

Ett uppdukat bord och underhållning av två kvinnor klädda som brandmän.

Snart är det dags för Vetlanda företagare att hyllas under festliga former.

Ett uppdukat bord och underhållning av två kvinnor klädda som brandmän.

Tredje gången gillt. Med Vetlandas 102 år som stad i ryggen är årets näringslivsgala den jubileumsgala som skulle ha genomförts för två år sedan. Äntligen blir den av. Under kvällen ska priser delas ut i kategorierna

  • årets företagare
  • årets nyföretagare
  • årets butik
  • årets turismpris
  • årets nytänkare
  • årets tillväxtföretag
  • Vänliga Vetlandas hederspris.

Redan nu kan du nominera ditt favoritföretag i fyra av kategorierna.

– Årets företagare, butik, turismpriset och Vänliga Vetlandas hederspris är alla upp till Vetlandaborna att nominera. De andra priserna väljs ut av några olika organisationer, berättar Cecilia Hjort Athler som är näringslivsutvecklare på Nuvab.

För att nominera dina favoriter ska du besöka näringslivsgalans webbplats. Länk till annan webbplats. Där får du fylla i en motivering till varför du tycker att just det företaget ska vinna. Nomineringen är öppen till och med den 28 februari.

– Vi hoppas att vi får in många bra förslag och motiveringar i år när vi har tänkt att galan ska bli något extra, säger Cecilia.

Behöver du skriva hur man gör, räcker det inte med att länka direkt dit? [AJ1]

Prenumerera på nyheter

Bocka i rutan och fyll i din e-postadress så får du ett meddelande så fort vi publicerar något nytt från Vänliga Vetlanda!

Hantera prenumerationer