Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Pinchos slår upp portarna

Rena rama cirkusen. Det har blivit dags för många att stilla sin nyfikenhet. Nu öppnar Pinchos upp dörrarna till sin nybyggda restaurang vid stationen i centrala Vetlanda.

Delar av Pinchos personal i Vetlanda

Personalstyrkan på Pinchos i Vetlanda är taggade inför öppnandet.

Vad säg om en plankstek, lite hummersoppa, stekta räkor och svamprisotto… samtidigt? På Pinchos består middagen av flera olika små rätter. Det är en annorlunda restaurang på många sätt menar driftchef Anna Van Elverdinghe.

– Pinchos är speciellt, det är som en cirkus. Det är lekfullt och barn älskar att få komma hit, hela atmosfären här inne säger faktiskt någonting. Det är en upplevelse och här kan hela familjen slappna av och njuta tillsammans.

Allt via en app

Pinchos startade med sin första restaurang i Göteborg 2012 och har nu över 60 restauranger, bara i Sverige. En av framgångarna är att du väljer vad du vill äta, beställer sedan och betalar notan via en app i mobiltelefonen.

– Det är modernt och lite spännande. Den yngre generationen är uppvuxna med smartphones och appar, för dem är det inga konstigheter. Kanske att de äldre kan tycka att det är lite knepigt i början, men vi finns ju här och visar alla nya gäster hur det fungerar, säger Anna.

Dags för premiär

Tidigare i veckan var det smyginvigning och restaurangen körde för första gången i ”skarpt läge”. Fredag den 18 oktober är datumet då det rullar igång på allvar, det har blivit dags för premiär.

– Ja, det känns toppen. Responsen har varit jättebra och vi har fått väldigt mycket bokningar, vi är verkligen supernöjda. Nu väntar vi att få fylla restaurangen med gäster och alla, från de som sitter i barnstol till mormor och morfar, är varmt välkomna. Nu drar vi igång den här cirkusen, vi är redo för öppning, avslutar Anna Van Elverdinghe.

Prenumerera på nyheter

Bocka i rutan och fyll i din e-postadress så får du ett meddelande så fort vi publicerar något nytt från Vänliga Vetlanda!

Hantera prenumerationer